Om norsk miljøpsykologisk nettverk

Vi er et nettverk med norske forskere og praktikere som identifiserer oss med fagfeltet miljløpsykologi. Nettverket har over 30 medlemmer fra ulike norske institusjoner. Miljøpsykologi er et tverrfaglig felt, og medlemmene har ulik bakgrunn.

Vi ønsker å gi en oversikt over, og vise bredden i all miljøpsykologisk relevant aktivitet i Norge. Formålet med nettsiden er å markedsføre miljøpsykologi både i Norge og vise et internasjonalt publikum at det finnes interesse for miljøpsykologi i Norge.


Styret

Aslak Fyhri  Seniorforsker ved  TØI støyopplevelse.

MSc Environmental Psychology, University of Surrey.
Visuell estetikk, risikopersepsjon, barn, trafikksikkerhet og daglig transport.

Kontakt: Aslak.Fyhri@toi.no

Åshild Lappegard Hauge Førsteamanuensis i kvalitativ metode i psykologi på Universitetet i Oslo. Bistilling ved Høgskolen i Innlandet og SINTEF Community. Hovedfag og PhD fra NTNU.

Forskningsinteresser: Kvalitet i fysiske omgivelser for livskvalitet og helse, beslutningsprosesser og kommunikasjon for miljø og klimatilpasning.

Kontakt: a.l.hauge@psykologi.uio.no

Ingeborg Flagstad er stipendiat i miljøpsykologi på Høgskolen i Innlandet, og studerer grønne organisasjonsendringer. Fokus er på hvordan organisasjonskultur og organisasjonsklima kan forklare miljøadferd i småskala produksjonsbedrifter, og hvordan grønne organisasjonsendringer kan gjennomføres i egen organisasjon med aksjonsforsknings-tilnærming. Hun har hovedfag i psykologi fra NTNU og driver gården Flagstad Østre på Hamar.

Kontakt: ingeborg.flagstad@inn.no

Sylvelin Foldøy Stipendiat i ansvarlig lederskap ved Universitetet i Stavanger. Master i miljøpsykologi fra INN.

Interesser: Bedrifters samfunnsansvar for naturmiljøet. Personlige verdier hos ledere og ansatte. Klimakommunikasjon, mobilitet og vaner.

Kontakt: sylvelin.foldoy@uis.no

Eli Kindervaag er stipendiat i miljøpsykologi ved Høgskolen i Innlandet.

Interesser: Møtet mellom arkitektur, kunst, natur og psykologi. Anser estetikk, god arkitektur og natur som essensielle faktorer for et friskere og mer skapende samfunn.

Kontakt: eli.kindervaag@inn.no

|

|

Reklame

2 kommentarer om “Om norsk miljøpsykologisk nettverk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: