Lanseringsfest for boken 1.11

10 12 2012

Etter en del forsinkelser er boken klar for lansering i slutten av oktober, med lanseringsfest 1.11.

Redaksjonen ved Aslak Fyhri skriver: Forrige gang fikk dere en sommerhilsen. Nå er det høst. Men vi har en gledelig nyhet, som kan lyse opp i høstmørket:

Boka er nå til trykking!Og den blir ferdig trykket den 23. oktober.

Jeg var innom forlaget i dag og så på en prøvekopi, og det så riktig så bra ut. Dere har all grunn til å være stolte.

Nå som boka endelig kommer ut, synes vi at vi alle fortjener en liten fest. I tillegg tror vi at en liten markering kan være et godt verktøy for å promotere boka.

Vi har derfor tenkt å lage en lanseringsfest. Til denne lanseringsfesten ønsker vi at alle dere kommer, og vi ønsker at dere tar med dere nyttige kontakter, presse etc., unyttige kontakter, gode kolleger og kanskje noen venner. Det skal være gøy, også, ikke bare nyttig. Vi kommer tilbake til det med gjesteliste etter hvert.

Våre foreløpige tanker er som følger: Vi tenker oss å låne lokaler i Ciens-bygget i Forskningsparken. De er ikke verdens kuleste, men de er ganske OK. Vi bestiller inn håndmat, og drikke. I tillegg til en kort presentasjon av boka (og muligens et lite kåseri), skal vi ha litt underholdning. Vi har gjort oss noen tanker, men her er vi åpne for innspill. Hvis det er noen som kjenner noen musikere, diktere, jonglører, dansere, performancekunstner eller healere som kan funke som et trekkplaster, er vi takknemlig for innspill.

Vi har et lite budsjett (nettverkets midler), så vi kan betale noen få kroner for både mat og musikk, men vi har ikke råd til Coldplay. Så, alle innspill er hjertelig velkomne. Hvis noen har noen gratis, ultrakule lokaler med plass til opp mot 100 mennesker de vet om er det også velkomment. Når det gjelder dato, har vi blinket oss ut uke 44.

Vennligst gå inn på vedlagte Doodle for å indikere hvilke dager som passer. http://www.doodle.com/err2pybyw2fh7e39

Be there, or …

Åshild

Helena

og Aslak


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: